Anne Yli-Kovanen

Intohimoni on hyödyntää oppimaani ratkomalla ongelmia ja keksimällä tapoja tehdä asioita toisin

“Olen utelias, ja haluan aina oppia uutta. Lähdin aikoinaan Ruotsiin, koska halusin oppia kielen paremmin kuin olin koulussa oppinut. Suunnitelma kahden vuoden kieliopintomatkasta venyi 12 vuodeksi, ja paluumuuttajia (tai kotiinpalaajia) olikin sitten jo neljä. Asetuimme Espooseen, ja työelämän harmonia vaihtui kotiäidin ja kahden pienen lapsen hoitajan rooliin muutamaksi vuodeksi. Tuona ajoittain kaoottisenakin aikana opin paljon organisoinnista, neuvottelutaidon tärkeydestä ja siitä, mikä vaikutus ilmapiirillä on luovuuteen, oppimiseen ja suoritukseen.

Kaupallinen koulutus ja halu oppia uutta ovat vuosien varrella ohjanneet minua hyvin mielenkiintoisiin yrityksiin ja työtehtäviin niin myynnin, markkinoinnin, hallinnon kuin tuotannonkin parissa. Kiinnostukseni psykologiaan, ja siihen liittyvät opinnot, ovat antaneet lisää syvyyttä tehtävien hoitoon.”

Anne vastaa NLP Akatemian hallinosta. Kun soitat tai tulet käymään NLP Akatemiassa tämä asiakaspalvelun ammattilainen toivottaa sinut lämmöllä tervetulleeksi. Anne pitää huolen kurssilaistemme hyvinvoinnista. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää koulutuksistamme Anne auttaa sinua mielellään.

“Intohimoni on hyödyntää oppimaani ratkomalla ongelmia, keksimällä tapoja tehdä asioita toisin – ja tehdä asiat paremmin, vähemmällä vaivalla ja kaikkien yhteiseksi eduksi.”