Ilkka Rajala

"Ihmismieli ja sen tutkiminen on intohimoni."

NLP Akatemian perustaja Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella.

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla uudistaja ja edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa.

Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Vapaa-ajalla Ilkan voi löytää lukemasta, meditoimasta, valokuvaamasta elämän kauneutta tai vaeltamasta pohjoisen erämaista.

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n (www.nlp-akatemia.fi) ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja (henkinenvalmentaja.fi) ja hänellä on Suomessa ainoana henkilönä voimassaoleva korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on euroopassa yksi eniten sertifioituja NLP -kursseista pitäneistä henkilöistä.

“Ensimmäisen kerran tutustuin itsensä kehittämiseen 13-vuotiaana, kun näin isäni työpöydällä Anthony Robbins -kasettisarjan. Vaikka en ymmärtänyt vielä kovin hyvin englantia, kuunnellessani kasetteja oivalsin, että voimme oikeasti itse luoda unelmiemme elämän.

Vuosien varrella olen sijoittanut omaa rahaani satoja tuhansia euroja kansainvälisiin koulutuksiin, koska haluan jatkuvasti kehittää omaa osaamistani. Tämä investointi on ollut minulle yksi elämäni parhaimpia päätöksiä.

Rakastan kouluttamista ja sitä, että voin tarjota asiakkailleni ideoita ja työkaluja, joilla he voivat uudistaa heidän elämäänsä vieläkin parempaan suuntaan. Minua kiehtoo käyttää mieltäni uusilla tavoilla ja katsoa asioita näkökulmasta, josta kukaan ei ole ehkä vielä niitä katsonut.

Tiedän, että et voi käsittää sitä miten paljon minä uskon sinuun. Tämä ei kuitenkaan ole tärkein asia. Tärkeintä on kun koet itse miten huikeat mahdollisuudet sinulla on ja miten upeaa elämää voit elää. Ajattele sitä. Nyt on aika ottaa seuraava askel.”