Ilkka Rajala

”Minulle huippuosaaminen on taidetta ja ihmismielen ainutlaatuisuuden tutkiminen on intohimoni."

NLP Akatemian vetäjä Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia henkisen valmentamisen alueella.

Ilkka on luovalla, rohkealla tavalla uudistaja ja edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa. Ilkan tietomäärä, luovuus ja soveltamiskyky ovat loistava yhdistelmä nykyaikaista valmennusosaamista ja rakkautta elämää kohtaan.

Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on kouluttanut ja toiminut avustajana Richardin koulutuksissa maailmalla, suorittanut itse useita kymmeniä NLP koulutuksia ja on yksi eniten sertifioituja kursseja pitäneistä henkilöistä koko euroopassa.

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet erilaisiin Ilkan koulutuksiin vuosien varrella ja hän on valmentanut yli tuhatta henkilöä henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkan asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Ilkalla on ainoana henkilönä Suomessa voimassa oleva NLP™:n luojan Richard Bandlerin myöntämä Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

“Ensimmäisen kerran tutustuin itsensä kehittämiseen 13-vuotiaana, kun näin isäni työpöydällä Anthony Robbins -kasettisarjan. Vaikka en ymmärtänyt vielä kovin hyvin englantia, kuunnellessani kasetteja oivalsin, että voimme oikeasti itse luoda unelmiemme elämän.

Vuosien varrella olen sijoittanut omaa rahaani satoja tuhansia euroja kansainvälisiin koulutuksiin, koska haluan jatkuvasti kehittää omaa osaamistani. Tämä investointi on ollut minulle yksi elämäni parhaimpia päätöksiä.

Rakastan kouluttamista ja sitä, että voin tarjota asiakkailleni ideoita ja työkaluja, joilla he voivat uudistaa heidän elämäänsä vieläkin parempaan suuntaan. Minua kiehtoo käyttää mieltäni uusilla tavoilla ja katsoa asioita näkökulmasta, josta kukaan ei ole ehkä vielä niitä katsonut.

Tiedän, että et voi käsittää sitä miten paljon minä uskon sinuun. Tämä ei kuitenkaan ole tärkein asia. Tärkeintä on kun koet itse miten huikeat mahdollisuudet sinulla on ja miten upeaa elämää voit elää. Ajattele sitä. Nyt on aika ottaa seuraava askel.”