Ilkka Rajala

Kovaa osaamista ihmisen mieleen liittyen.

“Olen Ilkka Rajala. Ihmisen mieli on aina kiinnostanut minua ja tämä on ajanut minut maailmalle etsimään vastauksia tähän suureen mysteeriin. Miten voimme valjastaa mielemme voiman käyttöömme.

Olen kiertänyt maailmaa ja käyttänyt satoja tuhansia euroja erilaisiin koulutuksiin ihmisen mieleen, psykologiaan ja psykoterapiaan liittyen. Ehkäpä enemmän kuin kukaan muu Suomesta.

Kaikista käymistäni koulutuksista NLP on tarjonnut minulle eniten konkreettista hyötyä. Siksi perustin NLP Akatemian. Jakaakseni hyödyllisiä asioita.

Olen kouluttanut ihmisen mieleen liittyviä asioita yli 30 000 ihmiselle. Henkilökohtaisesti olen valmentanut yli 1500 henkilöä. Yli 10 000 tuntia käytännön valmennusta asiakkailleni on tuonut monenlaisista tilanteista.

Olen kouluttanut mm. pörssiyritysten johtoa, huippu-urheilijoita, eri maiden erikoisjoukkojen sotilaita ja julkisuuden henkilöitä. Monesti luokseni on tultu kun mikään muu ei ole auttanut.

Olen NLP Akatemia Oy:n ja Henkisen valmentamisen akatemian (henkinenvalmentaja.fi) perustaja.

Yritysmaailmassa olen opettanut valmentavaa johtamista, miksi myyjät pelastavat tämän maailman ja miten innovoinnissa nähdään sinne minne kukaan muu ei ole vielä katsonut. Haluan tarjota todella uniikkia osaamista, joka hyödyttää sinua välittömästi.

Minulla on Suomessa ainoana henkilönä voimassaoleva korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ja olen yksi eniten NLP -kursseja pitäneistä henkilöistä koko Euroopassa.

Tiedän, että et voi käsittää sitä miten paljon minä uskon sinuun. Tämä ei kuitenkaan ole tärkein asia. Tärkeintä on kun koet itse miten huikeat mahdollisuudet sinulla on ja miten upeaa elämää voit elää. Ajattele sitä. Nyt on aika ottaa seuraava askel.”