Henkilökohtainen valmennus

henkilökohtaisesti räätälöity valmennus juuri sinulle

Miksi henkilökohtainen koulutus on niin tehokasta:

  1. Luomme aidon, rehellisen ja luottamuksellisen valmennussuhteen, jonka aikana opit ymmärtämään omaa ajatusmaailmaasi.
  2. Määrität suuntasi elämässä ja toteutat sinulle tärkeitä unelmia
  3. Ymmärrät paremmin, mitä todella haluat tehdä ja mistä inspiroidut.
  4. Autamme kyseenalaistamaan rajoittavia uskomuksia ja autamme luomaan uusia uskomuksia tukemaan menestystäsi, tehokkuuttasi ja onnellisuuttasi.
  5. Kehität kommunikointitaitojasi: opit puhumaan taitavammin, kuuntelemaan paremmin ja käyttämään omaa kehonkieltä vaikuttavammin.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa opit käyttämään mieltäsi uudella ja tehokkaalla tavalla – Opit hallitsemaan tunteitasi ja ajatuksiasi niin, että se mahdollistaa menestyksekkäämmän ja onnellisemman elämän.

“Minulle on tärkeää, että voin tarjota asiakkailleni ainutlaatuista valmennusta, johon olen imenyt vaikutteita maailman parhailta kouluttajilta, mutta jonka olen itse luonut.”

“Haluan kouluttaa innovaattoreita, jotka luovat uusia asioita maailmaan.”

Hinta 250€ / tunti. Yleensä jo muutaman tunnin valmennuksella päästään merkittäviin tuloksiin.

Ilkka Rajala kuuluu Suomen kokeneimpiin valmentajiin henkisen valmentamisen alueella.

Hän on valmentanut henkilökohtaisesti yli tuhatta henkilöä – ja on oppinut ymmärtämään, miksi tietyt ihmiset menestyvät ja ovat muita onnellisempia elämässä.  Asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Ilkka on suomalaisen valmennustyön uudistaja ja edelläkävijä. Henkilökohtaiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on eri puolilla maailmaa useita arvostettuja opettajia, joiden avulla hän pyrkii pitämään oman osaamisensa korkealla tasolla.

Ilkalla on ainoana henkilönä Suomessa voimassa oleva Licensed Master Trainer of NLP -sertifiointi.

”I highly recommend Ilkka Rajala. He is continually updating his training with the most up-to-date skills I have developed and one of those licensed internationally through the Society of Neuro-Linguistic Programming™ – Dr Richard Bandler, Co-founder of NLP™ 

Richard Bandleria pidetään yhtenä itsensä kehittämisen kentän merkittävimpänä uranuurtajana.

    Seuraavat kurssit