Henkilökohtainen valmennus

Valmentaja Ilkka Rajala

Joskus voi olla hyvä istua alas ja jutella henkilön kanssa, joka on auttanut tuhansia ihmisiä heidän haasteissaan. Voit yllättyä, miten nopeasti ihmisen mieli voi muuttua toivottuun suuntaan. Haluan tarjota koko kokemukseni käyttöösi. Yksilöllistä ja kokonaisvaltaista valmennusta tukemaan sellaista elämää mitä haluat elää. Henkilökohtaisessa valmennuksessa kyse on mielesi ymmärtämisestä, muutoksesta ja uuden tulevaisuuden rakentamisesta. Oppimisesta miten voit käyttää omaa mieltäsi tarkoituksenmukaisemmalla tavalla johtaaksesi itseäsi helpommin.

Asiakas case. Asiakkaallani, joka toimii sijoittajana (päiväkauppaa) oli haaste. Hän teki paljon huonoja päätöksiä sijoituspäivän aikana. Intuitiivisesti hän tiesi, ettei kannattaisi sijoittaa, mutta hän sijoitti kuitenkin. Vähän niin kuin ihmiset peliautomaateilla. Jossain kohtaa tulee tunne, että rahat kannattaa ottaa ulos. Osa ihmisistä kuitenkin jatkaa pelaamista ja häviää kaiken. Sijoittajalle asensimme hypnoosin kautta “liikennevalot” hänen mieleensä. Niin, että kun hän on tekemässä huonoja päätöksiä, hän näkee mielessään punaiset valot ja oikeasti lopettaa sijoittamisen. Ja kun valot ovat vihreät, hän sijoittaa ja sijoittaminen on tuottoisaa. Kahden tunnin valmennuksen avulla hän teki lähes 100 000 euroa rahaa ensimmäisen viikon aikana.

Isolla osalla asiakkaistani ei ole mitään haastetta oman mielensä kanssa. He ovat vain kiinnostuneita uusista tuloksista. He haluavat olla kovimpia pelaajia omalla kentällään ja valmennus heidän kanssaan keskittyykin monesti huippuluokan suorituskykyyn.

“Kyse ei ole pelkästään siitä, että Ilkka on maailman NLP-osaajien ja –kouluttajien TOP5:ssä, vaan siitä miten hän erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla saa aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit. – Petri Syvänne, Myyntijohtaja, Tieto Oyj

Valmennus etänä. Hinta 200€/tunti. 150€/45min. 100€/30 min. Kotikäynti pääkaupunkiseudulla 450€/tunti sis. matkakulut.

Eläkeläiset ja opiskelijat 25% alennus hinnoista.

 

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin vuosien varrella. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaansa ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

​Ilkka on NLP Akatemia Oy:n (www.nlp-akatemia.fi) ja Henkisen valmentamisen akatemian (henkinenvalmentaja.fi) perustaja ja tekoäly-yrityksen Aimeta Oy:n (aimeta.fi) co-founder.

Ilkalla on Suomessa ainoana henkilönä voimassaoleva korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa varmaankin enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on kouluttanut ja toiminut avustajana Richardin koulutuksissa maailmalla, suorittanut itse useita kymmeniä NLP koulutuksia ja on yksi eniten sertifioituja kursseja järjestäneistä henkilöistä koko Euroopassa.

Vapaa-ajalla Ilkan voi löytää lukemasta, meditoimasta, valokuvaamasta elämän kauneutta tai vaeltamasta pohjoisen erämaista.

”I highly recommend Ilkka Rajala. He is continually updating his training with the most up-to-date skills I have developed and one of those licensed internationally through the Society of Neuro-Linguistic Programming™
– Dr Richard Bandler, Co-founder of NLP

“En ole kokenut vastaavaa urheilijoiden valmennusta missään ja haluankin lämmöllä suositella Ilkan valmennusta kaikille huipulle tähtääville kanssaurheilijoille.”
— Sanna Kämäräinen, Kiekonheittäjä —