Henkilökohtainen valmennus

Valmentaja Ilkka Rajala

Joskus voi olla hyvä istua alas ja jutella henkilön kanssa, joka on auttanut tuhansia ihmisiä heidän haasteissaan. Voit yllättyä, miten nopeasti mieli voi muuttua. Haluan tarjota koko kokemukseni käyttöösi. Yksilöllistä ja kokonaisvaltaista valmennusta tukemaan sellaista elämää mitä haluat elää. Henkilökohtaisessa valmennuksessa kyse on mielesi ymmärtämisestä, muutoksesta ja uuden tulevaisuuden rakentamisesta. Oppimisesta miten käyttää omaa mieltään tarkoituksenmukaisemmalla tavalla johtaakseen itseään helpommin.

Valmennan henkilökohtaisesti yritysten johtoa, myyjiä, urheilijoita, taiteilijoita, esiintyjiä, yksityishenkilöitä jne.

Hinta 250€ / tunti.

Osalla asiakkaistani ei ole mitään haastetta oman mielensä kanssa. He ovat vain kiinnostuneita uusista tuloksista. He  haluavat olla kovimpia pelaajia omalla kentällään.

“Kyse ei ole pelkästään siitä, että Ilkka on maailman NLP-osaajien ja –kouluttajien TOP5:ssä, vaan siitä miten hän erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla saa aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit.” 
— Petri Syvänne, Head of Accenture Payment Services Nordic

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Ilkka on luovalla, rohkealla ja humoristisella tavalla uudistaja ja edelläkävijä, joka elää niin kuin opettaa. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkan asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä.

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n (www.nlp-akatemia.fi) ja Henkisen valmentamisen akatemian perustaja ja hänellä on voimassa Suomessa ainoana henkilönä korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi.

Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa varmaankin enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on kouluttanut ja toiminut avustajana Richardin koulutuksissa maailmalla, suorittanut itse useita kymmeniä NLP koulutuksia ja on yksi eniten sertifioituja kursseja järjestäneistä henkilöistä euroopassa.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella.

“En ole kokenut vastaavaa urheilijoiden valmennusta missään ja haluankin lämmöllä suositella Ilkan valmennusta kaikille huipulle tähtääville kanssaurheilijoille.”
— Sanna Kämäräinen, Kiekonheittäjä —

    Seuraavat kurssit

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nlpak-00/www.nlp-academy.fi/wp-content/themes/nlpakatemia/single-koulutus.php on line 58