Licensed Business Practitioner of NLP™

Licensed Business Practitioner of NLP™

Varmista oma kehittymisesi liike-elämän kasvavissa vaatimuksissa.

Tämä on suosituin ja ehkä vaikuttavin kaikista liike-elämälle tarjottavista koulutuksistamme. 8 päivän aikana rakennamme vahvan osaamisen osallistujille. Ammattilaiset tietävät, että kun olet käynyt tämän koulutuksen, osaamisesi on kovaa valuuttaa.

“NLP IS ONE OF THE BIGGEST BREAKTHROUGHS IN THE TECHNOLOGY OF ACHIEVEMENT AND HUMAN EXCELLENCE.” – TIME MAGAZINE

Licensed Business Practitioner of NLP™ on edistyksellinen valmennusohjelma liike-elämän ammattilaisille vuorovaikutustaitojen ja oman ajatusmaailman kehittämiseen.

Licensed Business Practitioner of NLP™ -kurssilla opit hahmottamaan omaa ja toisen ihmisen mieltä ja vaikuttamaan siihen. Opit miten saadaan aikaan muutoksia yksilöissä ja työyhteisöissä. Menestyminen on monesti korvien välistä kiinni ja tällä kurssilla saat rautaisannoksen työkaluja ihmisen mieleen liittyen. Opit ajattelemaan luovemmin, monipuolisemmin ja laaja-alaisemmin. Löydät uusia voimavaroja ja arjen haasteet eivät tunnu enää samalta. Opit lukemaan ihmisiä erinomaisella tarkkuudella. Pienikin ele tai ilme voi kertoa sinulle jotain. Opit tekemään vuorovaikutuksesta taidetta, joka jättää ihmisille vahvan ja positiivisen vaikutuksen sinusta. Saat roppakaupalla henkisiä työkaluja liike-elämään, joiden avulla sinä ja muut pääsevät uusiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle:

  • Kovan 8 päivän valmennuskokonaisuuden uudella otteella.
  • Inspiroivan, humoristisen ja tehokkaan oppimiselämyksen.
  • Lähes 15 vuoden kokemuksemme valmentamisesta liike-elämän huippuammattilaisten parissa. Paljon aitoja esimerkkejä.
  • Haluamaasi muutosta omaan ajatteluusi.
  • Taitoja, jotka ovat kallisarvoista valuuttaa liike-elämässä.
  • Kansainvälisen NLP™ – sertifioinnin koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi.

“Kyse ei ole pelkästään siitä, että Ilkka on maailman NLP-osaajien ja –kouluttajien TOP5:ssä, vaan siitä miten hän erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla saa aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit.” – Petri Syvänne, Myyntijohtaja, Tieto Oyj

Järjestämme avoimia Licensed Business Practitioner of NLP™ koulutuksia 8 päivän koulutusohjelmina. Tämän lisäksi rakennamme yrityksille heidän tarpeisiinsa räätälöityjä kokonaisuuksia. Tämän koulutuksen voi tilata esimerkiksi omalle tiimille tiimin kehittymistä tukemaan. Tarjoamme kovan tason valmennusta ylimmälle johdolle, esimiehille, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille ja yritysten henkilökunnalle. Meidät tunnetaan tuloksistamme. Koulutuksiimme on osallistunut kymmeniä tuhansia ihmisiä. Olemme eniten Suomessa kursseja järjestänyt NLP-kouluttaja. Ota yhteyttä. Tulemme mielellämme käymään.

NLP ON YKSI MERKITTÄVIMMISTÄ JA TEHOKKAIMMISTA MENETELMISTÄ ITSENSÄ KEHITTÄMISEN JA VALMENNUKSEN KENTÄLLÄ.

NLP tarjoaa taitoja ja ymmärrystä tutkia ihmisen mieltä syvällisesti. Miten käytämme mieltämme esimerkiksi, kun onnistumme. Voimme tutkia esimerkiksi miten opimme, miten ajattelemme, miten teemme päätöksiä, miten motivoidumme, miten ratkaisemme haasteita ja miten olemme luovia. Koet tämän maailman oman subjektiivisen kokemuksesi kautta. NLP on oman tai toisen ihmisen subjektiivisen kokemuksen tutkimista. Taitoa hahmottaa mm. ihmisen ajattelua ja mentaalisia taitoja. Oletko ajatellut miten ajattelet? Tai miten ajattelet ajatteluasi? NLP on osaamista hahmottaa sitä, miten ihmisen mieli toimii.

TÄMÄ ON KANSAINVÄLISESTI SERTIFIOITU, AITO LICENSED BUSINESS PRACTITIONER OF NLP™ -KOULUTUS. OLEMME PITÄNEET SUOMESSA ENITEN SERTIFIOITUJA KURSSEJA (JO 90). ANNAMME TAKUUN TYYTYVÄISYYDELLESI.

NLP Akatemian perustaja Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia mielen valmentajia. Yli 10 000 tuntia käytännön valmentamista näkyy Ilkan otteessa. Koko Euroopassa Ilkka on yksi eniten NLP:tä kouluttaneista henkilöistä. Hän on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja valmentanut henkilökohtaisesti yli 1000 henkilöä. Ilkalla on ainoana henkilönä Suomessa voimassa oleva Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Koko maailmassa aktiivisia Master Trainer -sertifoituja kouluttajia on vain noin tusinan verran.

Moduuli 1. Muutosjohtamisen kieli.

• Vaikuttavan puheen elementit.
• Uskomusjärjestelmät, ajattelun logiikka ja ihmisten ajatteluun vaikuttaminen.
• Ihmisten mieleen vaikuttaminen ja muutoksen aikaansaaminen.
• Miten saat ihmiset pitämään sinusta 60 sekunnissa.

Moduuli 2. Tuloksen tekemisen mentaaliset strategiat.

• Mentaalisten taitojen kartoittaminen.
• Mitä ja miten oppia maailman parhailta.
• Tuottavuuden strategiat ja miten ajatellaan isosti.
• Stressin ja paineiden hallinta erikoisjoukkojen sotilaiden mentaalisilla työkaluilla.

Moduuli 3. Henkinen tuloksentekokyky.

• Omaan mieleen vaikuttaminen.
• Keskittymisen hakkerointi.
• Itsevarmuuden luominen missä ja milloin tahansa.
• Sisäisten rajoitusten purkaminen.

Moduuli 4. Ajatteluprosessien virtaviivaistaminen.

• Oletko ajatellut millaista on automaattinen ajattelusi?
• Lean management ajatteluprosesseille. Neljä kertaa parempia tuloksia puolella ajattelusta.
• Ihmisten ajatteluprosessien hahmottaminen ja niihin vaikuttaminen.
• Oman suorituskyvyn optimointi.

MONET KOVAN LUOKAN AMMATTILAISET SUOSITTELEVAT JUURI TÄTÄ KOULUTUSTA.

Kesto: 8 päivää. Neljässä kahden päivän moduuleissa. Moduulit noin kolmen viikon välein.

Päivien rakenne: Koulutus alkaa aamuisin klo 9. Aamukahvit ja teet ovat valmiina klo 8:30 alkaen. Lounastauko on noin klo 12-13. Päivisin lopettelemme noin klo 17.

Koulutusohjelman hinta on 2395€ + alv. 24% / osallistuja (2969,8€ sis. alv 24%). osallistuja. Myönnämme tälle koulutukselle 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen koulutukseen niin voit keskeytää ensimmäisen moduulin aikana ja palautamme kaikki rahasi takaisin. Mielestämme tämä on reilua. Lämpimästi tervetuloa. Kiitos.

Paikka Espoo.

** NLP Akatemia on tauolla. Pitkittyneestä koronatilanteesta johtuen emme toistaiseksi järjestä kursseja. **