Licensed Master Practitioner of NLP™

Master Practitioner of NLP™

golden_sealTämä 7 päivän koulutus on varsinainen mestarikoulutus, jonka aikaan sukellat syvälle NLP:n maailmaan ja opit ymmärtämään lisää ajattelusta NLP:n taustalla. Osaamisesi kehittyy uudelle tasolle ja opit ymmärtämään muutoksen elementit strategisemmin ja systeemisemmin.

Koulutuksessa sukelletaan entistä syvemmälle muutoksen maailmaan ja opit käyttämään taitavasti puhuttua- ja kehonkieltä tukemaan viestintääsi. Opit tekemään monia peruskoulutuksesta tuttuja harjoituksia keskustelullisesti.

Opit hyödyntämään uusia keinoja miten voit vaikuttaa ihmisen tiedostamattomaan mieleen. Opit mm. muuttamaan ihmisen uskomuksia keskustelullisesti.

Mentaaliset strategiat ja mallintaminen on yksi tärkeimmistä aiheista tässä koulutuksessa. Taitosi tunnistaa ja kartoittaa erilaisia sisäisiä ajatusprosesseja ja muuttaa niitä tehostuu entisestään.

Terapia- ja valmennustyön ammattilaisille tarjolla on kovan luokan työkaluja haastaviin asiakastilanteisiin. Tämän koulutuksen jälkeen luovuutesi käyttää erilaisia menetelmiä tehostuu entisestään.

NLP-jatkokurssi on monelle osallistujalle ensimmäinen askel kohti syvempää ymmärrystä NLP:stä, johon kurssi antaakin loistavat eväät.

Kurssi on tarkoitettu peruskurssin käyneille, jotka haluavat jatkaa itsensä kehittämistä ja päästä NLP-taitojen käytössä huipputasolle.

Kesto:
7 päivää.

Päivien rakenne:
Koulutus alkaa klo 9. Aamukahvit ja teet ovat valmiina klo 8:30 alkaen. Lounastauko on noin klo 12-13. Päivisin lopettelemme noin klo 17.

Valmentaja:
Licensed Master Trainer of NLP™ llkka Rajala. Koulutus on kokonaan suomeksi.

Hinta:
1770 eur (sis. alv. 24%) / osallistuja. Hinta sisältää myös kahvit/teet. Myönnämme tälle koulutukselle 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen koulutukseen niin voit keskeytää kolmen ensimmäisen päivän aikana ja palautamme kaikki rahasi takaisin.

Paikka Espoo.

** NLP Akatemia on tauolla. Pitkittyneestä koronatilanteesta johtuen emme toistaiseksi järjestä kursseja. **