Licensed Practitioner of NLP™

Licensed Practitioner of NLP™

golden_sealTämä suosituin kurssimme on maineeltaan jo legendaarinen. Moni Suomalainen menestystarina on syntynyt tällä kurssilla. Jos voisimme laskea Suomessa vähentyneen stressin kilogrammoissa niin luku olisi aikamoinen. Tuhannet ihmiset ovat saaneet sellaisia muutoksia elämäänsä, mikä saa meidätkin haukkomaan henkeämme. Tässä kurssissa on kaikki. No ei ihan, mutta todella paljon. 100% tyytyväisyystakuulla.

Licensed Practitioner of NLP™ -kurssilla opit hahmottamaan omaa ja toisen ihmisen mieltä ja vaikuttamaan siihen. Menestyminen on monesti korvien välistä kiinni ja tällä kurssilla saat rautaisannoksen työkaluja ihmisen mieleen liittyen. Opit ajattelemaan luovemmin, monipuolisemmin ja laaja-alaisemmin. Herätät uinuvia kykyjäsi ja löydät uusia voimavaroja. Opit muuntaaman omaa tietoisuudentilaasi ja monet syvälliset työkalut henkilökohtaiseen muutokseen tulevat sinulle tutuiksi. Opit lukemaan ihmisiä erinomaisella tarkkuudella. Pienikin ele tai ilme voi kertoa sinulle jotain. Saat roppakaupalla nykyaikaisia työkaluja muutokseen, joiden avulla pystyt auttamaan itseäsi ja muita ihmisiä.

Koulutuspäivät ovat inspiroivia ja hauskoja kokonaisuuksia. Kurssin lopuksi, huomaat, että sinulla on uutta osaamista viestiä vaikuttavasti, olet perehtynyt kokemuksellisesti mentaaliseen valmentamiseen ja olet laajentanut näkemystä itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi. Elämä tuntuu entistä paremmalta.

NLP on yksi merkittävimmistä ja tehokkaimmista menetelmistä itsensä kehittämisen ja valmennuksen kentällä.

1.) Opit vaikuttamaan omaan mieleesi

• Opit hahmottamaan ihmisen mielen toimintaa ja opit vaikuttamaan siihen.
• Raivaat henkisiä esteitä, jotka ovat voineet estää sinua matkallasi.
• Opit tietoisuudesta ja ajattelun eri tasoista ja opit ajattelemaan laajemmin.
• Nostat itsesi henkisesti uudelle tasolle.

2.) Ymmärrät paremmin mistä tulee se kipinä silmiisi – kirkastat suuntaasi elämässä.

• Ymmärrät paremmin suuntaasi, ajatusmaailmaasi, sinulle tärkeitä asioita ja päätöksentekoasi. Luot elämääsi uutta onnellisuutta ja menestystä.

3.) Kehität kommunikointitaitojasi.

• Opit kuuntelemaan ihmisten puheesta miten he motivoituvat ja miten heidän aivonsa käsittelevät tietoa.
• Opit kuuntelemaan tarkemmin, puhumaan vaikuttavammin ja käyttämään omaa kehonkieltäsi tukemaan viestintääsi.
• Opit miten voidaan vaikuttaa ihmisten tiedostamattomaan mieleen lukuisilla erilaisilla keinoilla. Opit myös suojautumaan sinulle haitalliselta viestinnältä.

4.) Opit muuntamaan tietoisuudentilaasi.

• Saat itsesi helpommin keskittymisen, rentoutumisen tai vaikkapa luovuuden tilaan.

5.) Kokemus, mitä ei voi sanoilla kuvata.

• Kurssilla on paljon huumoria ja aiheet syvällisiä. Jos tykkäät syvällisistä keskusteluista ja haluat pitää hauskaa hyvässä porukassa samalla kun opit valtavasti, niin tämä on ehdottomasti sinun kurssisi. Usein tämä kurssi muuttaa ihmisten käsityksen oppimisesta ja koulutuksesta ylipäänsä; se voikin olla todella opettavaista, inspiroivaa ja hauskaa.

“Rock artistin hektisessä arjessa ja musiikkibusineksen myllerryksessä NLP antaa loistavat työkalut vaikeistakin tilanteista selviämiseen ja mahdollistaa aidon mielenrauhan. Kouluttajana Ilkka Rajala ansaitsee ammattitaitonsa ja ihmisläheisyytensä vuoksi täyden luottamukseni. Suosittelen häntä mielelläni läheisimmillekin ystävilleni. NLP Akatemian kurssit ovat hauskoja ja rentouttavia kokemuksia, joilla voi vapautuneesti ja luontevasti vastaanottaa näitä hyödyllisiä taitoja.” – Marko Saaresto, Poets of the Fall

Järjestämme  avoimia Licensed Practitioner of NLP™ koulutuksia 7 päivän intensiivikoulutuksina. Tämän lisäksi teemme yrityksille heidän tarpeisiinsa räätälöityjä koulutuksia.

NLP toimii, koska ihmiset ovat erilaisia. Me voimme opettaa sinulle kyvyn, jonka avulla kommunikointitilanteessa voit “lukea” miten toinen on erilainen ja miten hänelle tieto kannattaa “paketoida”.

Koulutuksessa opittavat NLP-menetelmät soveltuvat niin yritysmaailmaan kuin henkilökohtaiseen elämään. Kaikessa on kyse ihmisten ajattelusta ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

“NLP is one of the biggest breakthroughs in the technology of achievement and human excellence.” – Time Magazine

Tämä on kansainvälisesti sertifioitu, aito Licensed Practitioner of NLP™ -koulutus. Olemme pitäneet Suomessa eniten sertifioituja kursseja (jo yli 90). Annamme takuun tyytyväisyydellesi.

NLP Akatemian perustaja Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia mielen valmentajia. Yli 10 000 tuntia käytännön valmentamista näkyy Ilkan otteessa. Koko Euroopassa Ilkka on yksi eniten NLP:tä kouluttaneista henkilöistä. Hän on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja valmentanut henkilökohtaisesti yli 1000 henkilöä. Ilkalla on ainoana henkilönä Suomessa voimassa oleva Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Koko maailmassa aktiivisia Master Trainer -sertifoituja kouluttajia on vain noin tusinan verran.

Teemme kaikkemme että sinä saat itsellesi yhden hauskimmista, rentouttavimmista, opettavaisimmista ja vaikuttavimmista viikoista.

“Kyse ei ole pelkästään siitä, että Ilkka on maailman NLP-osaajien ja –kouluttajien TOP5:ssä, vaan siitä miten hän erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla saa aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit.” – Petri Syvänne, Head of Accenture Payment Services Nordic

Kenelle?

Johtavassa asemassa olevat ihmiset:

Valmennuksissamme kehität mm. kykyäsi lukea ihmisiä ja opit, miten voit kommunikoida jokaisen ihmisen kanssa tavalla, joka vaikuttaa heihin tuloksellisemmin. Opit havainnoimaan ihmisen ajattelua ja vaikuttamaan siihen. Mikäli liike-elämän osaaminen on pääpainopisteesi niin tästä koulutuksesta on myös oma liike-elämän ammattilaisille kehitetty Licensed Business Practitioner of NLP™ -koulutus.

Urheilijat, jotka ovat kiinnostuneita mielen mahdollisuuksista, suorituskyvystä ja rentoutumisesta:

Kun olet huipulla, myös kilpailijasi ovat kovatasoisia. Tällöin mielesi toiminta on ratkaisevassa roolissa. Voittaja on monesti vain karvan verran parempi kuin toiseksi tullut. Opit, miten teet mielestäsi vahvemman, keskittyneemmän ja taitavamman.

Ihmiset, jotka haluavat enemmän elämältä:

Käsityksesi itsestäsi  ja uskomuksesi vaikuttavat paljon toimintaasi. Opit, miten saat itsesi kokonaisuudessaan sopusointuun uusien tavoitteiden kanssa. Merkittävä osa itsensäkehittämisen kentästä hyödyntää NLP:n oppeja tai jopa perustuu niihin. NLP:n yksi tunnetuimpia hahmoja on ollut Anthony Robbins, joka on yksi maailman kuuluisimmista valmentajista. Hän toi NLP:n 1990-luvulla suurelle yleisölle ja loi 500 miljoonan dollarin omaisuuden.

Ihmiset, jotka etsivät elämässään uutta suuntaa:

Tosiasia on, että aikaa on rajallisesti. Elä itsesi näköistä elämää, kun se vielä on mahdollista. Valmennamme sinua katsomaan tulevaisuuttasi uudella tavalla.

Valmentajat ja kouluttajat, jotka haluavat kehittyä huipuiksi omassa työssään: 

NLP antaa vastauksia kysymykseen: miten? Haluatko auttaa asiakkaitasi olemaan onnellisempia ja itsevarmempia ja vaikkapa pääsemään eroon häiritsevistä ajatuksista. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten sen teet.

Taiteilijat, jotka kaipaavat lisää luovuutta:

Monille taiteilijoille inspiraatio on ilmiö, joka tulee silloin tällöin tahdosta riippumatta. Opit rakentamaan osaamista, jonka avulla voit itse päättää, milloin haluat inspiroitua.

Monet kovan luokan ammattilaiset suosittelevat juuri tätä koulutusta.

Kesto: 7 päivän intensiivi.

Päivien rakenne: Koulutus alkaa klo 9. Aamukahvit ja teet ovat valmiina klo 8:30 alkaen. Lounastauko on noin klo 12-13. Päivisin lopettelemme noin klo 17.

Hinta: 1670 eur (sis. alv. 24%) / osallistuja. Hinta sisältää myös kahvit/teet. Myönnämme tälle koulutukselle 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen koulutukseen niin voit keskeytää kahden ensimmäisen päivän aikana ja palautamme kaikki rahasi takaisin. Kiitos. Lämpimästi tervetuloa.

Paikka: Espoo.

** NLP Akatemia on tauolla. Pitkittyneestä koronatilanteesta johtuen emme toistaiseksi järjestä kursseja. **