Licensed Practitioner (peruskurssi)

Licensed Practitioner of NLP™

golden_sealTämä on suosituin ja ehkä vaikuttavin kaikista koulutuksistamme. Licensed Practitioner of NLP™ -kurssilla opit hahmottamaan ihmisen mielen toimintaa ja vaikuttamaan siihen. Opit ajattelemaan luovemmin, monipuolisemmin ja laaja-alaisemmin. Herätät uinuvia kykyjäsi ja löydät uusia voimavaroja. Opit muuntaaman omaa tietoisuudentilaasi ja vaikuttavat työkalut mielenhallintaan tulevat sinulle tutuiksi.

Opit lukemaan ihmisiä erinomaisella tarkkuudella. Pienikin ele tai ilme voi kertoa sinulle jotain. Saat roppakaupalla nykyaikaisia työkaluja valmentamiseen, joiden avulla pystyt auttamaan ihmisiä mitä erilaisemmissa elämäntilanteissa. Opit tarkastelemaan asioita systeemisesti, jossa huomioit mm. uskomusten ja mentaalisten strategioiden vaikutuksen. Koulutuspäivät ovat inspiroivia ja hauskoja kokonaisuuksia. Kurssin lopuksi, huomaat, että sinulla on uutta osaamista viestiä vaikuttavasti, olet perehtynyt kokemuksellisesti mentaaliseen valmentamiseen ja olet laajentanut näkemystä itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi. Elämä tuntuu entistä paremmalta.

NLP on yksi merkittävimmistä ja tehokkaimmista menetelmistä itsensä kehittämisen ja valmennuksen kentällä.

1.) Opit käyttämään mieltäsi älykkäämmin

• Raivaat tieltäsi pelot, jotka ovat estäneet sinua hyödyntämästä täyttä potentiaaliasi.
• Opit muuttamaan tiedostamattomia, rajoittavia uskomuksia, jotka ovat saattaneet syntyä lapsuudessa ja ohjata sinua nykyhetkeen asti.
• Ohjelmoit aivosi tekemään automaattisesti parempia päätöksiä.
• Saat enemmän irti mielesi huikeasta potentiaalista.

2.) Ymmärrät paremmin mitä haluat tehdä ja mistä inspiroidut – kirkastat suuntaasi elämässä.

• Ymmärrät paremmin ajatusmaailmaasi ja päätöksentekotapaasi. Näin voit tehdä tulevaisuudessa parempia päätöksiä, jotka tukevat onnellisuuttasi ja menestystäsi.

3.) Kehität kommunikointitaitojasi: opit puhumaan taitavammin, kuuntelemaan paremmin ja käyttämään omaa kehonkieltä vaikuttavammin. Opit myös analysoimaan muiden viestintää.

• Opit lukemaan ihmisten käyttäytymistä ja kuulemaan heidän puheestaan, miten heidän aivonsa käsittelevät tietoa. Huomaat esimerkiksi, onko heillä vahvoja rajoittavia uskomuksia, joista he itse eivät ole tietoisia.
• Opit auttamaan muita löytämään vastauksia, itsevarmuutta ja motivaatiota.

4.) Opit vaihtamaan tietoisuudentilaasi. Voit olla keskittynyt, rentoutunut tai vaikkapa luova.

5.) Usein tämä kurssi muuttaa ihmisten käsityksen oppimisesta ja koulutuksesta ylipäänsä; se voikin olla helppoa, hauskaa ja inspiroivaa.

“Rock artistin hektisessä arjessa ja musiikkibusineksen myllerryksessä NLP antaa loistavat työkalut vaikeistakin tilanteista selviämiseen ja mahdollistaa aidon mielenrauhan. Kouluttajana Ilkka Rajala ansaitsee ammattitaitonsa ja ihmisläheisyytensä vuoksi täyden luottamukseni. Suosittelen häntä mielelläni läheisimmillekin ystävilleni. NLP Akatemian kurssit ovat hauskoja ja rentouttavia kokemuksia, joilla voi vapautuneesti ja luontevasti vastaanottaa näitä hyödyllisiä taitoja.” – Marko Saaresto, Poets of the Fall

Järjestämme  avoimia Licensed Practitioner of NLP™ koulutuksia 7 päivän intensiivikoulutuksina. Tämän lisäksi teemme yrityksille heidän tarpeisiinsa räätälöityjä koulutuksia.

NLP toimii, koska ihmiset ovat erilaisia. Me voimme opettaa sinulle kyvyn, jonka avulla kommunikointitilanteessa voit “lukea” miten toinen on erilainen ja miten hänelle tieto kannattaa “paketoida”.

NLP:n kehittivät 1970-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa Richard Bandler ja John Grinder mallintamalla huipputuloksia saavuttaneita henkiöitä. He kartoittivat, mitkä ovat menestyksen, onnellisuuden ja taitavuuden taustalla vaikuttavat ajattelumallit.

Koulutuksessa opittavat NLP-menetelmät soveltuvat kaikille elämän osa-alueille: yritysmaailmaan, opetusalalle ja muuhun työelämään sekä henkilökohtaiseen elämään. Kaikilla näillä osa-alueilla vallitsevat samat lainalaisuudet – Kaikissa on kyse ihmisen ajattelusta ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

NLP:stä on kirjoitettu tuhansia kirjoja, ja sitä on käytetty maailmalla eri sovellutuksina. Menetelmiä on käytetty esimerkiksi henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisessa, pelkojen poistamisessa, terapiatyössä, huippu-urheilijoiden henkisessä valmennuksessa, esiintymistaitojen kehittämisessä, itsetunnon vahvistamisessa ja liike-elämän johtajien valmentamisessa.

Jos muutat asioita mielessäsi, muutat asioita ympäristössäsi. Tähän NLP perustuu.

NLP:n yksi tunnetuimpia hahmoja on ollut Anthony Robbins, joka on Yhdysvaltojen kuuluisimpia yritys -ja henkilövalmentajia. Hän kaupallisti NLP:n 1990-luvulla suurelle yleisölle ja loi 500 miljoonan dollarin omaisuuden.

Tämä on kansainvälisesti sertifioitu, aito Licensed Practitioner of NLP™ -koulutus. Olemme pitäneet Suomessa eniten sertifioituja kursseja (jo yli 80). Annamme takuun tyytyväisyydellesi.

NLP Akatemian perustaja Ilkka Rajala on opiskellut NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa vuosia. Richard Bandleria pidetään yhtenä itsensä kehittämisen kentän merkittävimpänä uranuurtajana. Ilkka on pitänyt Suomessa yli 80 kansainvälisesti sertifioitua NLP-peruskurssia. Hän on valmentanut henkilökohtaisesti yli 1000 ihmistä – ja on oppinut ymmärtämään, miksi tietyt ihmiset menestyvät ja ovat esimerkiksi muita onnellisempia elämässä. Ilkalla on ainoana henkilönä Suomessa voimassa oleva Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Koko maailmassa aktiivisia Master Trainer -sertifoituja kouluttajia on vain noin tusinan verran.

“Kyse ei ole pelkästään siitä, että Ilkka on maailman NLP-osaajien ja –kouluttajien TOP5:ssä, vaan siitä miten hän erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla saa aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit.” – Petri Syvänne, Head of Accenture Payment Services Nordic

Teemme kaikkemme että sinä saat itsellesi yhden hauskimmista, rentouttavimmista, opettavaisimmista ja vaikuttavimmista viikoista.

Olemme kehittäneet koulutuksistamme tehokkaita, mielenkiintoisia ja hauskoja kokemuksia, jotka laajentavat kykyäsi ajatella. Oppimillasi taidoilla luot onnellisuutta ja menestystä elämääsi.

Koulutuksemme eivät ole kuitenkaan kaikille. Haastamme ajatteluasi. Haastamme myös joidenkin käsityksen, että kouluttautuminen olisi tylsää. Teemme kaikkemme, että koulutuksissamme päiväsi ovat inspiroivia ja hauskoja. Silloin oppiminenkin on tehokkainta.

Kenelle?

Johtavassa asemassa olevat ihmiset:

Valmennuksissamme kehität kykyäsi lukea ihmisiä. Opit, miten voit kommunikoida jokaisen ihmisen kanssa tavalla, joka vaikuttaa heihin tuloksellisemmin. Opit havainnoimaan ihmisen ajattelua ja vaikuttamaan siihen. Joskus pienikin muutos ihmisen ajattelussa voi saada aikaan isoja tuloksia.

Urheilijat, jotka ovat kiinnostuneita mielen mahdollisuuksista, suorituskyvystä ja rentoutumisesta:

Kun olet huipulla, myös kilpailijasi ovat kovatasoisia. Tällöin mielesi toiminta on ratkaisevassa roolissa. Voittaja on monesti vain karvan verran parempi kuin toiseksi tullut. Opit, miten teet mielestäsi vahvemman, keskittyneemmän ja taitavamman.

Ihmiset, jotka haluavat enemmän elämältä:

Käsityksesi itsestäsi  ja uskomuksesi vaikuttavat paljon toimintaasi. Opit, miten saat itsesi kokonaisuudessaan sopusointuun uusien tavoitteiden kanssa. Merkittävä osa itsensäkehittämisen kentästä hyödyntää NLP:n oppeja tai jopa perustuu niihin, esimerkkinä voi mainita etenkin Anthony Robbinsin. NLP antaa loistavan pohjan itsensä monipuoliselle kehittämiselle.

Ihmiset, jotka etsivät elämässään uutta suuntaa:

Puhumme koulutuksessa elämästä ja inspiraatiosta. Tosiasia on, että aikaa on rajallisesti. Elä itsesi näköistä elämää, kun se vielä on mahdollista. Valmennamme sinua katsomaan tulevaisuuttasi uudella tavalla.

Valmentajat ja kouluttajat, jotka haluavat kehittyä huipuiksi omassa työssään: 

NLP antaa vastauksia kysymykseen: miten? Haluatko auttaa asiakkaitasi olemaan onnellisempia ja itsevarmempia ja vaikkapa pääsemään eroon häiritsevistä ajatuksista. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten sen teet.

Taiteilijat, jotka kaipaavat lisää luovuutta:

Monille taiteilijoille inspiraatio on ilmiö, joka tulee silloin tällöin tahdosta riippumatta. Opit rakentamaan osaamista, jonka avulla voit itse päättää, milloin haluat kokea inspiraatiota.

Monet kovan luokan ammattilaiset suosittelevat juuri tätä koulutusta.

Kesto: 7 päivää.

Päivien rakenne: Koulutus alkaa klo 9. Aamukahvit ja teet ovat valmiina klo 8:30 alkaen. Lounastauko on noin klo 12-13. Päivisin lopettelemme noin klo 17.

Hinta: 1670 eur (sis. alv. 24%) / osallistuja. Hinta sisältää myös kahvit/teet. Myönnämme tälle koulutukselle 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen koulutukseen niin voit keskeytää kahden ensimmäisen päivän aikana ja palautamme kaikki rahasi takaisin. Kiitos. Lämpimästi tervetuloa.

Paikka Espoo: NLP Akatemia, Päivänkakkarantie 10, 02270 Espoo.

“NLP is one of the biggest breakthroughs in the technology of achievement and human excellence.” – Time Magazine