Mielen käyttöohjeet 101

Mielen käyttöohjeet 101

Sinulla on jo hallussasi yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista työkaluista tässä maailmassa, Sinun mielesi. Valitettavasti sen mukana ei tullut käyttöohjeita. Joten voi olla, että et ehkä vielä tiedosta, miten voit käyttää mielesi huimia mahdollisuuksia vieläkin tehokkaammin.

Tässä verkkokoulutuksessa kehität ymmärrystäsi oman mielesi toimintaan. Tarjolla on monia konkreettisia työkaluja omaan ajatteluun, käyttäytymiseen ja tunteisiin vaikuttamiseen.

Ajattele asiaa. Kaikki minkä elämässäsi koet, koet oman mielesi kautta. Sanotaan, että meillä on 70 000 ajatusta päivässä. Miten tietoinen olet omasta ajattelustasi ja sen laadusta? Oma ajattelusi vaikuttaa jokaiseen hetkeen elämässäsi. Omalla ajattelullasi voit siunata tai kirota elämäsi. Se millaisia asioita mielessäsi katselet, miten mielesi esittää sinulle ajatuksesi, millaisia päätelmiä teet ja millaisia tunteita koet vaikuttaa kaikkeen elämässäsi. Ajattelumme on kuitenkin pitkälti automaattista ja omaa ajattelua voi olla hankala muuttaa, jos ei tiedä miten sen tekee. Kun opit muuttamaan omaa ajatteluasi, pääset esimerkiksi nopeammin pois huonoista tunnetiloista, voit muuttaa näkökulmaasi asioihin tai motivoitua tekemään tarvittavia asioita. Johda itsesäsi uudella tavalla kohti uusia tuloksia.

NLP ON YKSI MERKITTÄVIMMISTÄ JA TEHOKKAIMMISTA MENETELMISTÄ ITSENSÄ KEHITTÄMISEN JA VALMENNUKSEN KENTÄLLÄ.

Mielen käyttöohjeet 101 -verkkokoulutuksen aikana käymme läpi mm. seuraavat aiheet:

  • miten havainnoida oman mielen toimintaa
  • miten mielesi esittää sinulle ajatuksesi ja miten voit vaikuttaa ajatteluusi
  • mielikuvaharjoittelu
  • miten muuttaa sisäistä dialogia
  • miten ottaa etäisyyttä huonoista muistoista
  • miten tunteet rakentuvat ja miten niitä voi muuttaa
  • mielen sisustussuunnittelu, miten tehdä omasta mielestä vieläkin miellyttävämpi paikka
  • miten muuttaa ei toivottuja käyttäytymisiä

Kouluttajana toimii NLP Akatemian Ilkka Rajala. Ilkka on ihmismielen ja muutoksen asiantuntija. Viimeiset viisitoista vuotta Ilkka on työkseen kouluttanut mieleen liittyviä asioita kymmenille tuhansille ihmisille. Ilkka on valmentanut henkilökohtaisesti mm. yritysjohtajia, huippu-urheilijoita ja erikoisjoukkojen sotilaita. Ilkan verkkokurssissa sukelletaan syvälle ihmisen mielen maailmaan. Opit kurssin aikana menetelmiä, joilla voit muuttaa omaa mieltäsi.

Verkkokoulutuksen tarjoushinta on vain 97€. Normaalisti 149€. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Kun ilmoittaudut koulutukseen allaolevasta linkistä, niin saat heti tunnukset, joiden avulla pääset aloittamaan kurssin välittömästi. Koko materiaali on heti katsottavissa. Materiaali on videomuodossa. Videomateriaalia kurssilla on yhteensä noin 1h 45min.