Mielen käyttöohjeet 101

Mielen käyttöohjeet 101

Monesti istumme matkustajan paikalla ja seuraamme kun oma mielemme vie meitä kuin pässiä narussa. Hyppää kuskin paikalle omaan mieleesi liittyen.

Sinulla on jo hallussasi yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista työkaluista tässä maailmassa, Sinun mielesi. Valitettavasti sen mukana ei tullut käyttöohjeita. Joten voi olla, että et ehkä vielä tiedosta, miten voit käyttää mielesi huimia mahdollisuuksia vieläkin tehokkaammin. Tässä tämä verkkovalmennus astuu kehiin.

Ajattele asiaa. Kaikki minkä elämässäsi koet, koet oman mielesi kautta. Tutkijat sanovat, että meillä on noin 70 000 ajatusta päivässä. Miten tietoinen olet omasta ajattelustasi ja sen laadusta?

Omalla ajattelullasi voit siunata tai kirota elämäsi. Se miten käytät mieltäsi, vaikuttaa kaikkeen elämässäsi.

Ajattelumme on pitkälti automaattista ja omaa ajattelua voi olla hankala muuttaa, jos ei tiedä miten sen tekee. Kun opit muuttamaan omaa ajatteluasi, pääset esimerkiksi nopeammin pois huonoista tunnetiloista, voit muuttaa näkökulmaasi asioihin tai motivoitua tekemään tarvittavia asioita. Tiedät itse miten arvokasta oman mielesi toiminta on.

NLP ON YKSI MERKITTÄVIMMISTÄ JA TEHOKKAIMMISTA MENETELMISTÄ ITSENSÄ KEHITTÄMISEN JA VALMENNUKSEN KENTÄLLÄ.

Mielen käyttöohjeet 101 -verkkokoulutuksen aikana käymme läpi mm. seuraavat aiheet:

  • miten havainnoida oman mielen toimintaa
  • miten mielesi esittää sinulle ajatuksesi ja miten voit muuttaa ajatteluasi
  • mitä mielikuvaharjoittelu on arjessa ja miten hyödyntää sitä
  • miten muuttaa negatiivista sisäistä puhetta
  • miten vapautua huonoista muistoista
  • miten tunteet rakentuvat ja miten niitä voi muuttaa
  • miten tehdä omasta mielestä vieläkin miellyttävämpi paikka
  • miten muuttaa ei-toivottua käyttäytymistä

Kouluttajana verkkokurssilla toimii NLP Akatemian Ilkka Rajala. Ilkka on ihmismielen ja muutoksen asiantuntija. Viimeiset viisitoista vuotta Ilkka on työkseen kouluttanut mieleen liittyviä asioita kymmenille tuhansille ihmisille. Ilkka on valmentanut henkilökohtaisesti mm. yritysjohtajia, huippu-urheilijoita ja erikoisjoukkojen sotilaita.

Kurssimateriaali on videomuodossa. Videomateriaalia kurssilla on noin 1h 45min.​

Verkkokoulutuksen tarjoushinta on vain 97€. Normaalisti 149€.

Kun ilmoittaudut allaolevan linkin kautta kurssille, niin saat tunnukset, joiden avulla pääset heti aloittamaan kurssin. Kaikki materiaali on heti katsottavissa ja päätät itse millaisessa aikataulussa etenet.

Kurssin hintaan kuuluu myös bonusosio, joka sisältää yli tunnin inspiroivaa materiaalia motivaatioon, asioiden tekemiseen ja luovuuteen liittyen. Ja tietenkin tarjoamme myös 100% tyytyväisyystakuun.