Mielen käyttöohjeet

Yhden päivän koulutus, jonka aikana opit konkreettisesti vaikuttamaan omaan mieleesi

Sinulla on jo hallussasi yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista työkaluista tässä maailmassa, Sinun mielesi. Valitettavasti sen mukana ei tullut käyttöohjeita. Joten voi olla, että et ehkä vielä tiedosta, miten voit käyttää mielesi huimia mahdollisuuksia vieläkin tehokkaammin.

Tässä intensiivisessä yhden päivän koulutuksessa saat käyttöohjeet oman mielesi toimintaan. Tarjoamme tusinan verran konkreettisia työkaluja omaan ajatteluusi ja tunteisiisi vaikuttamiseen. Konkretia on päivän sana.

Ajattele asiaa. Kaikki minkä elämässäsi koet, koet oman mielesi kautta. Sanotaan, että meillä on 70 000 ajatusta päivässä. Miten tietoinen olet omasta ajattelustasi ja sen laadusta? Oma ajattelusi vaikuttaa jokaiseen hetkeen elämässäsi. Omalla ajattelullasi voit siunata tai kirota elämäsi. Se millaisia asioita mielessäsi katselet, miten mielesi projisoi sinulle ajatuksesi, millaisia päätelmiä teet ja millaisia tunteita rakennat itsellesi vaikuttaa kaikkeen elämässäsi. Ajattelumme on kuitenkin pitkälti automaattista ja omaa ajattelua voi olla hankala muuttaa, jos ei tiedä miten sen tekee. Kun opit muuttamaan omaa ajatteluasi, pääset esimerkiksi nopeammin pois huonoista tunnetiloista, voit muuttaa näkökulmaasi asioihin tai motivoitua tekemään tarvittavia asioita. Johda itsesäsi uudella tavalla kohti uusia tuloksia.

Jos muutat asioita mielessäsi, muutat asioita ympäristössäsi. Tähän NLP perustuu.

”Jos maalaisin kauheimman taulun, jonka olet koskaan nähnyt, ripustaisitko sen olohuoneesi seinälle? Tuskinpa vain. Minua hämmästyttää, millaisia juttuja ihmiset ripustavatkaan omaan mieleensä. Huonoja muistoja, lamaannuttavia minäkuvia, rajoittavia uskomuksia ja vaikka mitä roskaa. Huonot taulut kannattaa korvata inspiroivemmilla, laittaa taustalle miellyttävää musiikkia ja tuulettaa niin, että uudet raikkaat ajatukset pääsevät nyt sisälle.” – Ilkka Rajala

NLP ON YKSI MERKITTÄVIMMISTÄ JA TEHOKKAIMMISTA MENETELMISTÄ ITSENSÄ KEHITTÄMISEN JA VALMENNUKSEN KENTÄLLÄ.

Mielen käyttöohjeet -koulutuspäivän aikana käymme läpi seuraavat aiheet:

  • miten mielemme konkreettisesti toimii
  • mielen vaikutus hermojärjestelmäämme ja kehoomme
  • mielenhallinnan työkalut
  • työkalut omien sisäisten rajoitusten muuttamiseen (uskomukset, huonot muistot, ihmisten sanomiset, minäkuva jne.)
  • työkalut sisäiseen motivaatioon ja asioiden tekemiseen
  • näkökulmat, perspektiivit ja miten voit ajatella laajemmin
  • mielen sisustussuunnittelu

Voi olla, että tämä on yksi hyödyllisimmistä koulutuksista mihin olet koskaan osallistunut.

Kouluttajana toimii NLP Akatemian Ilkka Rajala. Ilkka on ihmismielen ja muutoksen asiantuntija. Viimeiset kymmenen vuotta Ilkka on työkseen kouluttanut mieleen liittyviä asioita kymmenille tuhansille ihmisille. Ilkka on valmentanut henkilökohtaisesti mm. yritysjohtajia, huippu-urheilijoita ja erikoisjoukkojen sotilaita. Ilkan valmennuksessa sukelletaan syvälle ihmisen mielen maailmaan. Opit päivän aikana menetelmiä, joilla voit kehittää ajatteluasi.

TEEMME KAIKKEMME ETTÄ SINÄ SAAT ITSELLESI YHDEN HAUSKIMMISTA, OPETTAVAISIMMISTA JA VAIKUTTAVIMMISTA KOULUTUSPÄIVISTÄ.

Seuraavan koulutus pidetään Espoossa, NLP Akatemialla to 23.8.2018. Koulutuksen pituus on klo 9-17. Koulutuksen hinta on 139€.