Mielen mestari

Mielen mestari

Mielen mestari -verkkokurssi on kattava paketti omaan mieleesi vaikuttamiseen. Uskomme, että mestaruus ei ole pikaratkaisu, vaan koko elämän kestävä matka. Tämän verkkokurssin tarkoitus on saada sinut ottamaan valtava loikka matkallasi.

Kurssin myötä opit hahmottamaan omaa mieltäsi, ajatteluasi sekä vaikuttamaan niihin positiivisesti. Opit kääntämään menneisyyden virheet vahvuuksiksi sekä murtamaan mielen rajoituksia uuden tulevaisuuden edessä.

Mitä opit Ilkalta?

 • Opit hahmottamaan omaa mieltäsi.
 • Opit vaikuttamaan omaan ajatteluusi.
 • Opit käsittelemään menneisyyden kokemuksia ja jättämään ne taaksesi.
 • Opit tekemään muutoksia omassa mielessäsi.
 • Opit lisäämään hyvinvointiasi.

Kuka Ilkka?

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Ilkan koulutuksiin on osallistunut yli 30 000 ihmistä ja henkilökohtaisen valmennuksen alueella Ilkalla on ollut yli 1500 asiakasta. Ilkka on kouluttanut mm. pörssiyritysten johtoa, huippu-urheilijoita, eri maiden erikoisjoukkojen sotilaita ja julkisuuden henkilöitä. Ilkka on suorittanut pääosin ulkomailla toista sataa erilaista koulutusta ihmisen mieleen liittyen. Mm. kognitiivista psykoterapiaa, NLP:tä, hypnoosia, ratkaisukeskeisyyttä jne. Yli 10 000 tuntia käytännön valmentamista oikeiden asiakkaiden kanssa on tuonut näkemystä. Ilkka ei ole minkään yhden menetelmän sanansaattaja, vaan on pyrkinyt etsimään toimivia ratkaisuja laajalti. Yhteen koulukuntaan Ilkka luottaa kuitenkin eniten. Tieteeseen.

Mistä tässä on kyse?

Monesti me ihmiset olemme tottuneet vaikuttamaan omaan mieleemme ulkoisten asioiden avulla. Esimerkiki syömällä terveellisesti, liikkumalla, tapaamalla ystäviä jne. Tämä verkkokurssi liittyy täysin siihen, mitä voit tehdä mielessäsi. Miten voit vaikuttaa elämänlaatuusi sisältä käsin. Ota mielesi voima hyödyksesi elämässäsi.

Kenelle tämä kurssi on?

 • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman mielen voimasta.
 • Kaikille, jotka haluavat oppia vaikuttamaan omaan mieleensä ja ohjata omaa elämäänsä.
 • Kaikille, jotka haluat tehdä tilit selväksi menneisyytensä kanssa.
 • Kaikille, jotka haluat jätttää rajoitukset taaksensa ja luoda uutta tulevaisuutta.
 • Kaikille, jotka haluavat lisätä omaa hyvinvointiaan.
 • Kaikille, jotka haluavat elää vieläkin vahvemmin oman näköistä elämää.

Kurssi sisältää yhteensä 44 videota. Jopa 5h 25min materiaalia. Kaikki materiaali on käytettävissä heti. Katsomiselle ei ole aikarajoitusta. Valitset itse missä aikataulussa etenet. Et ole pakotettu mihinkään ohjelmaan, aikatauluihin tai tehtäviin.

Tämä kurssi ei ole minkään sairauden hoitomuoto. Mikäli kyse on haastavammista asioista omassa mielessä, niin lääkäristä tulee aina aloittaa.

Tarjoushinta 97€ on voimassa 15.8 asti! Normaalisti 179€.

Allaolevan linkin kautta näet tarkemman sisällön ja voit ilmoittautua kurssille. Ilmoittauduttuasi, saat tunnukset, joiden avulla pääset heti aloittamaan.