Muuta mielesi itsevarmaksi

Muuta mielesi itsevarmaksi

Sinulla on jo hallussasi yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista työkaluista tässä maailmassa, Sinun mielesi. Valitettavasti sen mukana ei tullut käyttöohjeita. Joten voi olla, että et ehkä vielä tiedosta, miten voit käyttää mielesi huimia mahdollisuuksia vieläkin tehokkaammin.

Tässä verkkovalmennuksessa kehität itsevarmuuttasi. Tarjolla on monia konkreettisia työkaluja oman ajattelun, tunteiden ja menneisyyden kokemuksien muuttamiseen.

On monia ihmisiä, jotka eläisivät ihan erilaista elämää, jos heidän mielensä ei vain estäisi heitä. He monesti kyllä tietävät mitä haluavat. Tai ainakin mistä he eivät tykkää. Itsevarmuuden puutteesta kukaan ei nauti. Se sattuu. Ja se on monesti kuvitelmaa, minkä ihmiset elävät todeksi. Tänä päivänä meillä on niin paljon työkaluja vaikuttaaa mieleemme, että tiedämme miten paljon nämä työkalut voivat auttaa ihmisiä. Tästä syystä olemme kertomassa näitä asioita sinulle. Olisi väärin antaa ihmisten luulla, ettei näihin asioihin voi vaikuttaa. Tiedämme, että voi. Itsevarmuuden puute voi maksaa työpaikan, parisuhteen ja vaikka mitkä mahdollisuudet elämässä. Älä maksa sitä yhtään enempää. Kyse on nyt vain siitä, otatko ensimmäisen askeleen. Se on pieni askel. Voit ottaa sen askeleen myös ilman meitä. Pyydämme vain, että otat sen askekeen.

NLP ON YKSI MERKITTÄVIMMISTÄ JA TEHOKKAIMMISTA MENETELMISTÄ ITSENSÄ KEHITTÄMISEN JA VALMENNUKSEN KENTÄLLÄ.

Muuta mielesi itsevarmaksi -verkkokoulutuksen aikana käymme läpi mm. seuraavat aiheet:

  • miten mieli toimii
  • mielikuvarjoittelu itsevarmuuden kehittämisessä
  • miten siirtää minäkuvaasi itsevarmuutta
  • miten muuttaa tunteita ja ajattelua
  • miten tutkia haitallisesti vaikuttaneita menneisyyden kokemuksia ja miten muuttaa niitä
  • sosiaaliset tilanteet
  • miten arvot ja uskomukset vaikuttavat itsevarmuuteen

Kouluttajana toimii NLP Akatemian Ilkka Rajala. Ilkka on ihmismielen ja muutoksen asiantuntija. Viimeiset viisitoista vuotta Ilkka on työkseen kouluttanut mieleen liittyviä asioita kymmenille tuhansille ihmisille. Ilkka on valmentanut henkilökohtaisesti mm. yritysjohtajia, huippu-urheilijoita ja erikoisjoukkojen sotilaita. Ilkan verkkokurssissa sukelletaan syvälle ihmisen mielen maailmaan. Opit kurssin aikana menetelmiä, joilla voit kehittää omaa itsevarmuuttasi.

Verkkokoulutuksen tarjoushinta on vain 97€. Normaalisti 149€. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Kun ilmoittaudut koulutukseen allaolevasta linkistä, niin saat heti tunnukset, joiden avulla pääset aloittamaan kurssin. Koko materiaali on heti katsottavissa. Materiaali on videomuodossa. Videomateriaalia kurssilla on yhteensä noin 1h 45min.