Neurogeneesi

Kaikki minkä elämässäsi koet, koet aivojesi kautta

Tiesitkö, että pystyt tutkitusti lisäämään uusien aivosolujen määrää? Tässä koulutuksessa perehdymme käytännönläheisesti neurogeneesiin. Neurogeneesillä tarkoitetaan uusien neuronien eli hermosolujen syntyä. Toisin kuin aiemmin uskottiin, aivoillasi on kyky neurogeneesiin. Nykytiedon mukaan neurogeneesiä voidaan tehostaa merkittävästi kaikilla ja kaiken ikäisillä.

Neurogeneesi on aivojemme tapa uusiutua ja päivittyä.

Tämä on aihe, josta tulevina vuosina tullaan puhumaan paljon. Ilkka Rajala ja Sami Sundvik tarjoavat käytännön koulutusta aiheeseen.

Kaikki minkä elämässäsi koet, koet aivojesi kautta. Aivojesi hyvinvointi on yksi tärkeimmistä asioista hyvinvointisi kannalta. Miten teet aivoistasi älykkäämmät, joustavammat, luovemmat ja parannat hyvinvointiasi. Kyse on aivojesi kokonaisvaltaisesta kehittämisestä esimerkiksi ajattelusi, ravinnon ja elämäntapojesi avulla.

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille, joille on tärkeää olla skarppina! Koulutuksesta on lisäarvoa niille, joiden työ ja elämä vaativat paljon ajattelua, keskittymiskykyä, hyvää muistia ja hyvässä mielentilassa olemista. Tänä päivänä aivoiltamme vaaditaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tässä koulutuspäivässä kyse on siitä, miten voimme auttaa aivojamme selviytymään nykypäivän vaatimuksista paremmin.

Päivän sisältö sopii loistavasti esimerkiksi haasteellisissa tehtävissä toimiville liike-elämän ammattilaisille, huippu-urheilijoile ja jokaiselle, joka haluaa ottaa omista aivoistaan enemmän irti. Potentiaalia kun on.

Annamme näkökulmia aivojen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kuinka voit tehdä aivoistasi alykkäämmät, joustavammat, luovemmat ja kuinka voit parantaa hyvinvointiasi. Tarkastelemme neurogeneesin ja huippuluokan suorituskyvyn välistä yhteyttä.

Jos aivojesi toiminta ja parhaassa mahdollisessa iskussa oleminen on sinun juttusi niin uskomme, että päivä on todella antoisa sinulle.

NLP Akatemian perustaja Ilkka Rajala aloittaa päivän. Ilkka on henkisen suorituskyvyn ammattilainen. Ilkka on tehnyt töitä mm. liike-elämän huippujohtajien, urheilijoiden ja erikoisjoukkojen sotilaiden kanssa. Ilkan osiossa sukelletaan henkisen valmennuksen maailmaan ja yhdistetään se neurogeneesiin. Miten omia aivoja voi kokonaisvaltaisesti kehittää ja miten suorituskykyä saadaan lisää. Ilkan osiossa käydään läpi mm. seuraavia osa-alueita :

  • Mitä neurogeneesi on
  • Miten neurogeneesiä voi itse tehostaa
  • Omien aivojen harjaannuttaminen joustavammaksi ja luovemmaksi
  • Meditaatio, mindfulness ja rentoutuminen, sekä näiden yhteys neurogeneesiin

Päivän toisessa osioissa Sami Sundvik tarjoilee kovaa osaamistaan ravintoon liittyen. Sami on tehnyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia ja tällä hetkellä Sami valmentaa mm. useita olympiatason urheilijoita. Samilla on takana yli 20 vuotta kuntosalitreeniä, yli 20 vuotta opiskelua ja perehtymistä erilaisiin ruokavalioihin ja treenimenetelmiin ja lähes 10 vuotta kokemusta terveystuotealalta, ravintolisistä ja niiden tuotekehityksestä. Sami käy päivän aikana läpi seuraavat aihealueet :

  • Peak performance for the brain
  • Vatsan ja suoliston toiminta ja näiden yhteys välittäjäaineisiin
  • Makroravinteet, ruoka-aineet ja ravintolisät neurogeneesiä tehostamaan
  • Elämäntapojen yhteys neurogeneesiin

Tämä on täysin uniikki koulutuspäivä pidetään Espoossa, NLP Akatemialla ke 4.7.2018. Koulutuksen pituus on klo 9-16. Paikkoja on erittäin rajoitetusti. Koulutuksen hinta on 139 €.