Ravinto ja aivojen hyvinvointi

Ravinto ja aivojen hyvinvointi

Tämä uniikki verkkokoulutus keskityy siihen, miten ravinnolla voidaan vaikuttaa aivojen hyvinvointiin erityisesti neurogeneesiä ajatellen.

Neurogeneesillä tarkoitetaan uusien neuronien eli hermosolujen syntyä. Neurogeneesi on aivojemme tapa uusiutua ja päivittyä. Nykytiedon mukaan neurogeneesiä voidaan tehostaa mm. ravinnon avulla.

Kaikki minkä elämässäsi koet, koet aivojesi kautta. Aivojesi hyvinvointi on yksi tärkeimmistä asioista hyvinvointisi kannalta. Voimme tehdä aivoistamme älykkäämmät, joustavammat, luovemmat ja parantaa hyvinvointiamme. Kyse on aivojen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ajattelun, liikunnan, ravinnon ja elämäntapojen avulla. Tämä verkkokurssi keskittyy aivojen hyvinvoinnin edistämiseen ravinnon kautta.

Mitä opit Samilta?

Sami Sundvik tarjoilee kovaa osaamistaan ravintoon liittyen. Hän on tehnyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia ja tällä hetkellä hän valmentaa mm. useita olympiatason urheilijoita. Samilla on takana yli 20 vuotta kuntosalitreeniä, yli 20 vuotta opiskelua ja perehtymistä erilaisiin ruokavalioihin ja treenimenetelmiin ja lähes 10 vuotta kokemusta terveystuotealalta, ravintolisistä ja niiden tuotekehityksestä. Hän käy koulutuksessa läpi mm. seuraavat aihealueet:

  • Aivojen suorituskyvyn tehostaminen
  • Välittäjäaineet, sekä vatsan ja suoliston toiminta.
  • Makroravinteet ja ruoka-aineet.
  • Ravintolisät neurogeneesiä tehostamaan
  • Elämäntapojen yhteys neurogeneesiin

Jos aivojesi toiminta ja parhaassa mahdollisessa iskussa oleminen on sinun juttusi niin uskomme, että tämä verkkokurssi antaa sinulle arvokasta lisätietoa ravinnon osalta.

Kurssi sisältää yhteensä 2h 45min videomateriaalia ja koulutuksen kalvoesityksen. Video on kuvattu vuonna 2019 NLP Akatemian neurogeneesi -koulutuksessa. Tämä verkkokoulutus pitää sisällään neurogeneesi -koulutuksen ravinto-osion. Kaikki materiaali on käytettävissä heti. Katsomiselle ei ole aikarajoitusta. Valitset itse missä aikataulussa etenet. Et ole pakotettu mihinkään ohjelmaan, aikatauluihin tai tehtäviin.

Tämä kurssi ei ole minkään sairauden hoitomuoto. Mikäli kyse on haastavammista asioista omassa mielessä tai terveydessä, niin lääkäristä tulee aina aloittaa.

Hinta 97€ (normaalisti 149€)

Allaolevan linkin kautta voit ilmoittautua kurssille. Ilmoittauduttuasi, saat tunnukset, joiden avulla pääset heti aloittamaan.