Palvelut yrityksille

Kovan tason valmennusta liike-elämän ammattilaisille

Valmennusta ammattilaisille

NLP Akatemia tarjoaa kovan tason valmennusta ylimmälle johdolle, esimiehille, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille ja yritysten henkilökunnalle. Meidät tunnetaan tuloksistamme. Edistyneitä työkaluja työhön ja elämään.

Koulutuksiimme on osallistunut kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Ihmisen mielen mallintaminen

Meillä on erinomainen kyky hahmottaa menestyksen taustalla olevia tekijöitä. Olemme mallintaneet satoja ja satoja omien alojensa huippuammattilaisia ymmärtääksemme millainen ajattelu piilee menestyksen taustalla. Haluatko tietää miksi joku on hyvä jossain, miten maailmanluokan yrityspäättäjät motivoivat itseään tai miten he tekevät päätöksiä?

Vaikuttava johtaminen

Olemme kouluttaneet psykologisia taitoja liike-elämälle lähes 15 vuotta. Haluatko oppia lukemaan ihmisten tiedostamatonta viestintää, oppia ymmärtämään ihmisten ajattelua paremmin tai oppia vaikuttamaan ihmisten mieleen?

Luennot ja koulutukset

Esiintyjänä NLP Akatemian Ilkka Rajala tunnetaan väkevästä sisällöstä, huumorista ja uusista näkökulmista. Ilkka inspiroi kuulijakuntansa ajattelua ja rakentaa uutta osaamista. Yleisiä aiheita luennoilla ovat ajattelutaidot, ihmisen mieleen vaikuttaminen, menestymisen strategiat ja suorituskyky. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan luennoille vuosien varrella.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan yrityksellesi juuri oikeanlainen kokonaisuus. Ilkka tulee mielellään käymään yrityksessänne ja kertoo lisää. Jos 15 minuutin aikana aihe ei ole mielenkiintoinen, niin voit heittää hänet pihalle. Deal?

Henkilökohtainen valmennus

Joskus voi olla hyvä istua alas ja jutella henkilön kanssa, joka on auttanut tuhansia ihmisiä heidän haasteissaan. Voit yllättyä, miten nopeasti pääset eteenpäin. Ilkka tarjoaa koko kokemuksensa käyttöösi Sinun menestystäsi tukemaan. Yksilöllistä sparrausta juuri Sinulle. Jutellaan.

Yrityksille