Yhteystiedot

NLP Akatemia Oy

Päivänkakkarantie 10, 02270 Espoo. Y:2217668-0.

Jos haluat tietää lisää kursseistamme, niin soita kouluttajallemme: Ilkka Rajala +358 40 508 5615 tai laita hänelle sähköpostia: ilkka.rajala@nlp-akatemia.fi

Jos asiasi koskee esimerkiksi laskutusta, niin soita hallintoomme: Anne Yli-Kovanen +358 50 471 8342 tai laita hänelle sähköpostia osoitteeseen: info@nlp-akatemia.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Koulutustilamme

Inspiroivat ja eeppiset tilamme sijaitsevat Espoossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille pääsee kätevästi sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Toimistollamme on ilmaista parkkitilaa kaikille kurssilaisille. Koulutustilamme on rento, inspiroiva ja avara. Monet kurssilaisemme kutsuvatkin koulutustilaamme isoksi olohuoneeksi, koska se on niin mukava.

Lähimmät hotellit

Kurssilaisemme yöpyvät useimmiten näissä hotelleissa:

  • Sokos Hotel Tapiola Garden
  • Scandic Espoo.
  • Radisson Blu Espoo.

Miten ajan autollani sinne?

Länsiväylältä (Helsinki-Hanko-tie nro 51) Suomenojan liittymästä ajetaan Kaitaalle päin noin 600 metriä, jolloin Päivänkakkarantie on oikealla puolella. Kadulla toimistomme edessä pysäköinti on sallittu P-kiekolla 4 tunnin ajan. Pidempiaikaiset parkkipaikat löytyvät toimistorakennuksen takana olevalta parkkipaikalta alarivistä ja talon sivusta.  Jokaiselle kurssilaiselle kuuluu maksuton pysäköinti.

Pääsenkö koulutukseen julkisilla?

Kyllä. Katso pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen reittiehdotukset ja aikataulut HSL:n reittioppaasta https://www.hsl.fi. Osoitteemme on Päivänkakkarantie 10, Espoo.

Tietenkin voit myös kysyä meiltä tarkempia ohjeita löytääksesi perille.

Yhteystiedot